Уау: Бомбите на Илиана Раева вцепениха мрежата! (виж какво мачка Наско Сираков, при това без силикон)

Гласувайте за статията

Илиана Раева изпоти мрежата по бански, годините не й личат!

Бившото златно момиче Илиана Раева за пореден път предизвика фурор в социалната мрежа. Тя се появи по бански като пусна снимки от почивката си на море със семейството.

Илиана Раева

Илиана Раева изкара напращял бюст, на който мнозина могат да завидят, дори и младите

Това, което видяха потребителите обаче, ги остави без думи. А именно – за своите 54 години Илиана Раева радва окото с такива сочни бомби, каквито малко млади мацки могат да покажат. При това без грам силикон, разбира се.

Както се знае отдавна, Илиана Раева не спира да полага грижи за визията си и особено за балконите. Които тотално й липсвали по времето, докато се е състезавала за България. Тогава тя е била на супер строг режим и е нямала не само гърди, но и месце по себе си.

Ето, че сега половинката на Наско Сираков добре се е поправила, а потребители не спират да му завиждат за прелестите, които мачка нощем.

Оказа се, че Илиана Раева си има своята тайна за голям и напращял бюст. И тя е в многото упражнения за стягане и повдигане, както и в билките, които ползва. Раева от години си имала специална билкова смес за уголемяване на бюста и си правела отвара.

„Пие тази отвара от сума време като прави малки почивки през месец-два. Очевидно е, че билките помагат, но тя не залага само на тях, а и на физическите упражнения. Браво на нея, защото доказа, че всичко може да се постигне и без намесата на пластичните хирурзи“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар