Кали шокира с истината за раздялата с Влади! (още подробности)

Гласувайте за статията

Кали призна за проблемите си с Влади, но се моли всичко да се оправи!

Поп фолк дивата Кали е известна с това, че е откровена и не й пука да говори истината. Така направи тя и сега, когато призна за раздялата с Влади. И най-вече за това кое е довело до нея.

Кали

Кали и Влади се разделили, защото му дошло в повечко

Думите на Кали са меко казано шокиращи за мнозина, тъй като стана ясно, че Влади просто е избягал от отговорност. Как иначе да си обясним, че си е хванал шапката и се е изнесъл, заради това, че момчетата на половинката му били шумни. И често се карали или ступвали помежду си.

„Така е, няма какво да отричам. С три момчета у дома не е лесно. Карат се почти всеки ден, има и шамари. Лудницата е голяма и разбирам, че на Влади му дойде много. Затова и той се изнесе от жилището ни и заживя отделно. Ние не спираме да се виждаме, когато си залипсваме. Обичам го и се надявам да преодолеем това препядствие. Искам отново да се съберем и да продължим напред заедно“, признава Кали.

Думите й обаче бяха посрещнати на нож в интернет, а коментарите на гневни дами не закъсняха. Много от тях директно посъветваха Кали да бие шута на Влади, защото той е показал престъпна безотговорност към нея и децата й.

„Какво означава да ти писне и да си грабнеш куфарите?! Живее си сам, прави, каквото си поиска, а тя сама опъва каиша. Пък, когато му скимне, върти един телефон и я кани да правят джиджи-биджи. Та това е просто унизително за всяка жена. Кали да го разкара веднъж завинаги, защото такива мъже оправия нямат“, коментират потребителки по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар