Николай Бареков чака трети син до седмици (Подробности)

Домочадието на Николай Бареков нараства
0

Евродепутатът Николай Бареков се похвали, че семейството му ще се увеличи с още един член.

Мария Календерска ще дари Николай Бареков с трети син през август или септември. Това сподели гордият баща пред „24 часа“. Той има един син Николай от първата му жена. Отново бременната му съпруга Мария пък му роди момче през 2014г. Сега семейството е в трепетно очакване на бебето, което ще проплаче съвсем скоро.

Николай Бареков държеше сам да разкрие щастливата новина и да подчертае, че майката отново е Календерска. Така е искал да избегне всякакви спекулации по темата. Заради предстоящото раждане, евродепутатът си е взел почивка и ще прекара следващите няколко седмици в България, плътно до любимата си Мария.

Бившият журналист пожела да затвърди, че семейството винаги за него е било приоритет номер 1. Лятото той ще прекара в компанията на жена си и децата си, които скоро ще са с едно повече. Николай Бареков не спира да публикува семейни снимки, за да затвърди думите и приоритетите си.

Домочадието на Бареков нараства
Домочадието на Бареков нараства

Евродепутатът сякаш е по-превъзбуден за предстоящото раждане на бременната Календерска. Като баща на две деца в очакване на трето, той бил сигурен, че синът му ще подрани и няма да изкара още месец в корема на майка си. Затова и не смее да се отделя от Мария. Току-виж изпуснал важния момент!

Николай Бареков винаги е бил морален застъпник на семейните ценности, въпреки че името му до преди няколко години се свързваше в куп любовни авантюри. Откакто е с майката на двамата от синовете си, обаче, той е станал улегнал мъж, който разпределя времето си единствено между семейството и работата си в Европейския парламент.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.