Годжи нанесе тежък удар на Слави Трифонов

Годжи нанесе тежък удар на Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Годжи заби нож в гърба на Слави Трифонов

Приятелството между Слави Трифонов и Годжи е на път да остане в миналото. В основата на всичко стои жена. Заради нея басистът е готов да загърби дългогодишното си приятелство с Дългия и да забие нож в гърба му.

В основата на сагата стои скандалната Цветелина Грахич. Въпреки, че тя вече не е част от екипа на Слави, Годжи продължава да поддържа връзка с нея. В това на пръв поглед няма нищо лошо. Но в случая не става въпрос просто за приятелство.

Годжи работи по парчетата на босненката, които тя предстои да издаде много скоро. Освен това музикантът постоянно й дава напътствия как да се държи, за да успее като солов изпълнител. Това едва ли ще се хареса на Слави Трифонов.

Както вече стана ясно, шоуменът забрани на босненката да изпълнява по участия песните, записани с бенда.

Той посъветва Грахич първо да си направи собствен репертоар и едва след това да тръгне по участия. Ултиматумът му дойде в отговор на твърденията й, че откакто не е част от шоуто, поканите за участия валят една след друга.

За връзката на Годжи и скандалната босненка се говори отдавна. Прехвърчащите между тях искри не останаха незабелязани. Повод за тези твърдения станаха и фотоси, публикувани от босненката в мрежата, пише ПИК.

На слуховете, че двамата интимна връзка, Цветелина Грахич отговори, че това не е истина. Тя заяви, че въпросните снимки са правени пред погледа на приятеля й Кристиян Шаламанов. Двамата са заедно от две години и планират сватба.

Заради ангажиментите си с бенда, босненката отложи веднъж сватбата. Въпреки, че вече не работи за Слави, тя и Кристиян все още не са определили дата за щастливото събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар