Ванга разкрила кой ще спаси България (Ето какво казва пророчицата за него)

Гласувайте за статията

Не руса жена, а висок мъж от чужбина ще спаси България според Ванга

Петричката пророчица баба Ванга направила силно разкритие за бъдещето на България. Последните слухове гласят, че руса жена с високо обществено положение ще изведе страната, но се оказва, че това не е съвсем така. Нито е руса, нито е жена, разкрива Жени Костадинова в интервю за „Преди обед“ преди време.

Пред Деси и Сашо тя споделя любопитни подробности от спомените на съвременници, посетили Ванга и говорили с нея. Именно пред тях пророчицата казва „Ще дойде висок мъж от чужбина. С високо чело. Около 50 — 60 годишен, образован. Ще поведе народа и ще тръгнат нещата“.

Думите на Ванга мнозина съотнасят с управлението на Симеон, но още когато той за първи път идва в България, тя е категорична, че той няма да успее. „И на него ли да викаме „Оставка!“?“, ядосва се пророчицата, когато й го дават за пример. След което заявява, че той ще дойде, ще поиска престол, но няма да го получи. „Ще се опита да помогне на България и да поиска престол, но няма да му го дадат. Затова ще си оправи имотите и ще си тръгне“, добавя още Ванга.

При все това, тя е категорична, че след бившия цар Симеон, ще дойде друг мъж, който ще поведе напред държавата.

Пророчицата обаче казва, че този управник няма да се появи, докато цари разделение между хората. „Когато започне да се изучава религия в часовете, когато народа се обедини и се изправи заедно, тогава ще тръгнем напред, редом с великите народи“, предсказва пророчицата.

На мнозина тя казва, че това ще отнеме повече от 3 години, но колко точно не казва. При все това думите й карат мнозина да се надяват, втората част от пророчеството скоро да се сбъдне.

Ванга разкрила кой ще застане начело на България

Ванга разкрила кой ще застане начело на България

Което няма как да стане, докато първата не се случи — национално обединение — един народ, една вяра, един водач.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ванга разкрила кой ще спаси България (Ето какво казва пророчицата за него)”

  1. II

    сеп. 29. 2017

    От предсказания ще я докарате.

Добавете коментар