Виктория Бекъм в ужас: Бруклин напира за брак

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм ужасена, 18-годишният й син иска да се жени

Виктория Бекъм е направо ужасена от факта, че 18-годишния й син Бруклин Бекъм се жени. Звездата от „Спайс гърлс“ и футболистът Дейвид Бекъм са заедно вече близо 20 години, а първородния им син се кани да ги направи дядо и баба.

Красивата дизайнерка преди дни споделила, че е силно притеснена от новата връзка на сина си. Бруклин се е увлякъл по млада тв водеща и дори вече говори за брак. Въпреки че е само на 18 години младежът е изключително амбициозен и твърдо решен да създаде свое семейство.

Идеята никак не допада на Дейвид и Виктория Бекъм, които смятат, че синът им е твърде млад за брак. „Едва вчера излезе от училищната стая. Абсурдно е да мисли за толкова сериозно обвързване“, смятат техни приятели.

Самият Бруклин Бекъм обаче се е увлякъл сериозно по новата си тръпка. И смята да се поддаде на влечението между тях.

Новата изгора на младежа е Медисън Беър, водеща по MTV. Преди това той излизаше с Хлое Морец, но Виктория и нея не хареса.

Самата певица се омъжи също доста млада, но далеч не на толкова крехка възраст. „Бракът ми с Дейвид беше добре обмислена стъпка, след като години наред бяхме заедно. И през годините многократно сме се убеждавали колко е важно да имаме нужната отговорност и разбиране, за да продължим“, казва певицата“.

Виктория Бекъм обаче е направо бясна заради поведението на сина си. Певицата не смята, че той е достатъчно зрял за подобни решения. Много е вероятно да има всички основания да се притеснява. Още повече, че наследникът й едва наскоро навърши пълнолетие.

Виктория Бекъм бясна

Виктория Бекъм бясна

Самата певица премина през доста сътресения в брака. Тя прости на Дейвид и изневяра, а веднъж дори бяха на крачка от развод. Днес семейството е стабилно, а Дейвид също се опитва да откаже сина си от неразумната сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар