Мира Добрева прави напук на Жоро Торнев, влиза във ВИП Брадър

Мира Добрева прави напук на Жоро Торнев, влиза във ВИП Брадър
4 (80%) 1 vote

Мира Добрева ще бъде една от звездите в новия сезон на ВИП Брадър!

Тв водещата от БНТ Мира Добрева на есен ще лъсне в ефира на Нова телевизия. Вместо да се захване с осмия сезон на предаването си „Отблизо“, блондинката е приела оферта за риалити предаването. Това нейно решение, което е взето напълно синдикално, е поставило хората около нея в патова ситуация!

Миналата година мъжът на Мира Добрева Жоро Торнев стана част от шоуто. Оказва се, че е и трябвало двамата да влязат в Къщата като семейство. Водещата, обаче, категорично отказала. А причината се нарича Надя Иванова. От години се носят слухове, че режисьорът е бил интимен с бившата водеща на „Елит“.

А настоящата жена на Торнев не искала да се забърква в махленски интриги, без които със сигурност нямаше да се мине. Въпреки нежеланието на жена си, Жоро прекрачи прага на Къщата. А сега е ред на Мира Добрева да му го върне! Тя от години е ухажвана от Нико Тупарев и най-накрая е склонила на предложението му. Със сигурност то е било подплатено и с доста апетитна сума.

Мира Добрева постави в шах и мат и мъжа си, и шефовете си

Мира Добрева постави в шах и мат и мъжа си, и шефовете си

Блондинката почти на 100% ще стане част от новия сезон на ВИП Брадър. Той стартира през септември. Така се оказва голяма пречка пред това Мира ДОбрева да продължи да води рпедаването си. А шефовете й от националната телевизия с право беснеят, пише pik.bg.

Сега водещата ще трябва да изнуди Нико за клауза в договора й, която й позволява да напуска Къщата за записите на предаването. В противен случай от БНТ ще трябва да намерят заместничка на Мира Добрева. А дали риалити преживяването й няма да й коства работата?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар