Сашка Васева и Красимир Каракачанов стягат сватба, ще стават рода

Сашка Васева и Красимир Каракачанов стягат сватба, ще стават рода
3 (60%) 1 vote

Турбо фолк легендата Сашка Васева и военният министър в най-скоро време ще се сродят!

Може би за мнозина звучи доста странно, но връзка между Сашка Васева и Каракачанов наистина има. Племенникът на Дупнишката Мадона ще мине под венчилото с единствената щерка на лидера на ВМРО. Деница и Никола са заедно от няколко години, сгодени са от март, а венчавката им е насрочена за утре!

Церемонията ще се проведе в бащината къща на министъра в Трявна. Тя е превърната в модерен хотел, който ще събере десетки, а може би и стотици сватбари. Сред тях със сигурност ще бъде и гордата леля на младоженеца Сашка Васева.

За предстоящата сватба се разбра прекалено късно. Това е било изричното изискване на Каракачанов. Той дори въобще не е искал да се разчува преди церемонията. Но когато в подобно събитие е замесена и изпълнителката на „Левовете в марки“, няма как да се мине без светски шум!

Запознати издават, че младоженците ще си се врекат във вярност на традиционна церемония. те ще са облечени не в скъпи костюм и рокля,а в традиционна за региона македонски носии. Заради съвещание на групата на Обединените патриоти, на което Каракачанов няма как да присъства, венчавката е насрочена за следобедните часове. Военният министър е раздал покани на някои от най-доверените си хора.

Сашка Васева и Каракачанов утре ще са сватбари

Сашка Васева и Каракачанов утре ще са сватбари

Лидерът на ВМРО е дал своята благословия на младоженците за изненада на някои. Бъдещият му зет не е минал през военна служба, но е издържал най-сериозния изпит – да спечели доверието на строгия си свекър. На Какарачанов сигурно не му се нрави много, че името му ще се свързва в това на Сашка Васева. Но, все пак е готов да преглътне този факт в името на щастието на единствената си дъщеря, пише blitz.bg.

Очаква се Дупнишката Мадона да бъде главното действащо лице в програмата на сватбата. В родното й Ресилово са в трескава подготовка за големия ден, който със сигурност ще бъде незабравим за всички. Сашка Васева ще спечели одобрението на военния министър с изпълнение на любимата му песен  „Морен сокол пие вода на Вардаро“, шегуват се близки на сватовете.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар