Лора Крумова проговори за най-големия си кошмар

Гласувайте за статията

Журналистката проговори за пръв път за случката

Водещата на предаването „Комбина“ по Нова тв – Лора Крумова, проговори за най-големия си кошмар в живота.

По повод годишнината от освобождаването на българските медицински сестри, които преживяха истински кошмар в Либия, Лора Крумова разкри своите изживявания покрай случката.

След толкова години, тя най-накрая събра смелост да разкрие истината за пропагандата по време на процеса срещу българските медици в Либия.
Тя е категорична, че някой е дърпал конците, а журналистите е трябвало да се ориентират по изключително оскъдната информация, с която разполагат.

Лора Крумова

Журналистката проговори за пръв път за случката

В един момент решили, че ще заведат журналистите директно в болницата, където били заразените деца.
Тази постъпка също била дирижирана. В момента, в който журналистите ни, прекрачили прага, се срещнали с озверели родители, които държали болните си деца.

Лора Крумова си спомня, че била поета от тълпата, която започнала да я лашка в различни посоки. Въздухът не й стигал. При така създалата се ситуация дори си помислила, че няма да може да излезе жива от там.

Соломон Паси, който по това време бе в ролята на външен министър, също бил с тях. Той също не издържал и очите му се насълзили. Именно това по някакъв начин укротило разярените либийски родители. Лора Крумова си спомня с потрес и до днес за това изживяване и е категорична, че всичко е било направено преднамерено.

След това качили всички български журналисти в един автобус. Лора Крумова била толкова изплашена от случилото се, че й се парализирало част от лицето.

Когато тв водещата приключи с разказа, разкриващ кошмарното й преживяване в Либия, колежката й Миролюба Бенатова допълни, че кошмарът за нашите медици продължава и до днес.
Този път обаче той е тук, в България, от своите.

И двете изразиха надежда тази трагедия да не се повтаря и да не им се налага да отразяват като журналисти подобни събития. В заключение Бенатова заяви, че българските медици, които преживяха кошмара в Либия, са учебник по устойчивост, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар