Изплуваха пикантни разкрития за Деси Цонева

Гласувайте за статията

Наследницата на покойния журналист заби 50-годишен строителен предприемач

На бял свят излязоха доста пикантни разкрития за Деси Цонева.

Оказва се, че Деси Цонева не стои мирна за дълго време. Мълвата носи, че тя е забила 50-годишен строителен предприемач. Макар палавата щерка на покойния журналист Димитър Цонев категорично да отрича, то мнозина потвърждават, че това е самата истина.

Градската клюка носи, че именно 50-годишният строителен предприемач се е превърнал в причината Деси Цонева да зареже предишната си изгора – Георги Джамов. Припомняме, че Джамов дори и подари годежен пръстен.

Деси Цонева

Наследницата на покойния журналист заби 50-годишен строителен предприемач

Деси Цонева обаче решила, че със строителния предприемач, който се казва Явор, ще се чувства много по-добре, тъй като той е доста по-заможен.
Той обгрижвал наследницата на Димитър Цонев като принцеса, постоянно й прави скъпи подаръци и й подсигурява „джобни“.
Георги Джамов пък бил на другата крайност.

Баровецът обаче не искал да се вдига много шум около връзката му с наследницата на покойния журналист. Именно това е и причината, поради която тя отрича да има взимане-даване с него. Преди известно време тя качи снимка в социалните мрежи именно с Явор, но нарочно скри лицето му.

Вдовицата на Димитър Цонев се радвала, че Деси най-накрая си е намерила свестен мъж. Тя определено го харесва много повече в сравнение с предишния й кандидат-зет Георги Джамов.
Цонева споделяла пред близки до семейството, че е много по-спокойна за дъщеря си като знае, че за нея се грижи Явор.

Мариана си отдъхнала след раздялата на дъщеря й с Георги Джамов, който е брат на бившия борец и застраховател Димитър Джамов.
Една от основните причини за омразата на Мариана Цонева към Георги стана разкритието, което Деси Цонева направи преди време.

Тогава тя заяви, че Георги е бил любовник на леля й. приживе Димитър Цонев също не одобрявал връзката на дъщеря си. Близки до Джамов пък споделят, че той все още е влюбен в нея. Дори се надява, че някой ден отново ще се съберат, имайки предвид вятърничавия характер на любимата му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар