Лили Ангелова вае тяло с уникален режим! (виж как поддържа фигурата си перфектна)

Гласувайте за статията

Лили Ангелова вече не е в телевизионния ефир, но продължава да се грижи за себе си!

Въпреки че вече не е сред лицата от телевизията, Лили Ангелова не спира да се грижи за себе си и за визията си. Последно й се любувахме в предаването „Папараци“, където тя се водеше Клюкарката.

Лили Ангелова

Лили Ангелова продължава да се радва на перфектна фигура

След това Лили Ангелова напусна по свое желание, тъй като срещна любовта на живота си. Богатият й приятел, който има ресторантьорски бизнес в столицата, редовно й угажда.

И не само с екзотични екскурзии, но и с вкусна и доста питателна храна. Ако не беше си налагала ограничения обаче и не спазваше здравословен режим на хранене, досега Лили да е заприличала на бъчва.

Но, както виждаме всички, тялото й е в перфектна форма. Това се дължи на тайната й, която нейни приятелки разкриха. Оказа се, че Лили Ангелова тотално е забравила трите бели неща – брашно, захар и сол. Ограничила е червеното месо и се храни предимно със сурови плодове и зеленчуци.

Тя консумирала и много риба, както и течности. Но под течности разбирайте само чиста вода и зелен чай без подсладители. На пръв поглед диетата не изглежда сложна, но истината е, че е точно такава.

Защото съблазанта е пред очите ти постоянно, но ако искаш да смайваш с чудна фигура, трябва да се научиш и на малко воля. Опитайте и споделете своите резултати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар