Хотелиери пропищяха от Виктор Николаев

Гласувайте за статията

Вместо да се наслаждава на почивката си, Виктор Николаев се заяжда с всички

Тази година Виктор Николаев успя да се уреди с отпуск преди колежката си Ани Цолова. От няколко дни телевизионерът отмаря на Халкидики. Той ще остане там цели две седмици. Но вместо да е щастлив, че най-после е в отпуск и може да си поспива до късно, тв водещият се държи лошо с всички. Най-вече с обслужващия персонал в хотела.

Нашенци, които са отседнали в същия хотел, коментират надменното отношение на телевизионера към служителите на обекта. От ранни зори водещият започвал да се заяжда. Туристи коментират, че той се държи със служителите сякаш им е шеф. Никога нищо не му харесва и винаги е намусен.

Първоначално служителите на хотела отдавали настроението му на лошото време. Точно в първите дни от почивката на Виктор Николаев, циклонът Медуза премина през Халкидическия полуостров. Количеството дъжд, което се изсипа на квадрат за 18 часа, възлизаше на 180 литра.

Тв водещият се страхувал пороят да не отнесе колата му и след това да не може да се прибере.

Но не само лошите метеорологични условия са причината за киселото му настроение. Виктор Николаев просто си е такъв, коментират непознати. Той е най-големият кошмар и за продавачите на магазините в близост до дома му. Никой не иска да го обслужва, защото се заяжда с всички.

Преди време тв водещият едва не пребил продавачка в столичен супермаркет, тъй като му продала лютеница с изтекъл срок на годност. Тя искала да му върне, но Виктор Николаев не спрял да я обижда и заплашва, пише Ретро.

Тв водещият заплашвал продавачите, че ако не му издадат касова бележка ще ги снима и ще излъчи репортажа.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар