Остават броени часове до съдбовния миг на Роксана

Гласувайте за статията

Булката може да роди всеки момент

Остават само няколко часа до съдбовния миг на фолк дивата Роксана.

Припомняме, че Роксана и нейният любим – Александър, ще кажат своето заветно „Да“ утре.

Двойката оповести датата на щастливото събитие още през януари. Тогава те научиха и новината, че им предстои да станат родители. Избрали са датата 27.07.2017 г. за своя сватбен ден, тъй като смятат, че именно той е щастлив за тях.

Младоженците избраха за кумове дългогодишните приятели на булката Роксана – Сашка и Веско Рикови от „Рико бенд“.
Певицата споделя, че ги чувства изключително близки. Те са до нея повече от 15 години и винаги са я подкрепяли в трудните моменти от живота.

Роксана

Булката може да роди всеки момент

Подготовката е започнала от доста време насам, но днес тя е била доста сериозна. Още повече като се има предвид, че на днешния ден е роден младоженецът Александър.
Със сигурност няма да му е никак лесно, тъй като ще трябва да отбележи подобаващо празника си. А на следващия ден отново ще трябва да е свеж за сватбеното тържество.

Днес ще бъде изпълнен и традиционния обичай „къна“. На събитието ще се съберат най-близките приятели на бъдещото семейство.
За никого не е тайна, че Роксана вече е в деветия месец от бременността си. Именно поради тази причина е заложила на по-специален модел рокля.

Близки до семейството й издават, че роклята е най-красивата от колекцията за бременни булки на дизайнерката София Борисова.
Роксана е заложила на класическия бял цвят за роклята. Горната й част е от камъни и дантела, а долната – от коприна.

Сватбеното тържество ще се състои в залата на луксозен хотел в столицата. Младоженците са спрели избора си върху изискано петстепенно меню. Сватбената торта на двойката е подарък-изненада от домакините.

Близките на Роксана се притесняват за едно единствено нещо – да не започне да ражда на сватбата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар