И Чарлз Спенсър проговори за смъртта на Даяна: Излъгаха ме за Уилям и Хари

Гласувайте за статията

Граф Чарлз Спенсър проговори за смъртта на Даяна, възмутен е от отношението на кралското семейство

Чарлз Спенсър проговори за смъртта на Даяна. Братът на принцесата заяви, че за първи път сега научава цялата драма около кончината на сестра му.

Братът на принцеса Даяна, заяви, че е бил излъган, че принцовете Уилям и Хари сами са поискали да участват в шествието зад ковчега на тяхната починалата майка.

Самият той бил изключително разстроен от смъртта на сестра си и се изненадал от поведението им.

Според него, това е било странно и сурово решение за младите принцове, както и това, че погребалната процесия била най-трудния половин час в живота му. В изявление за радио „4“ той е казал: „Бях излъган. Казаха ми, че самите те искат да направят това, което разбира се не е вярно“.

Граф Спенсър проговори по повод 20-годишнината от смъртта на сестра си, която е на 31 август.

Въпреки че е в особено топли отношения с двамата си племенници, граф Спенсър признава, че сериозно се е засегнал от отношението на кралския двор към сестра му. И останал потресен от последните признания на Уилям и Хари.

„Това беше най-лошата част от деня. Беше кошмарно да вървя зад тялото на сестра ми, с две момчета, които очевидно са притеснени скърбят за майка си. Това бяха много странни моменти. И как бихте се чувствали вие, ако току — що сте загубили толкова скъп човек. Беше повече от странно като ни казваха, че трябва да гледаме само напред. Наистина е ужасно и все още имам кошмари“, допълва той.

Граф Спенсър почти не поддържа контакт с принцовете, въпреки че бе поканен на сватбата на Кейт и Уилям. Той обаче не присъства нито на кръщенката на Шарлот, нито на тази на принц Джордж.

Чарлз Спенсър проговори за смъртта на Даяна

Чарлз Спенсър проговори за смъртта на Даяна

Всъщност от сватбата на племенника си, графът не е бил виждан на нито едно семейно събитие в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар