Свалете 5 килограма за 5 дни: Ето каква е изпробваната диета!

Гласувайте за статията

С тази диета гарантирано ще свалите тегло и ще бъде видимо!

Ако искате да отслабнете бързо, макар че лятото вече е почти наполовина, то има изпитана диета. Която ще ви помогне да се почувствате по-красиви и леки само за пет дни. През които ще свалите и пет килограма.

диета

Страхотна диета за отслабване, която прави чудеса с нас

Важното е да я спазите стриктно, а след нея да започнете леко захранване, вместо веднага да преминете към обичайното си хранене и порции.

Самата диета е доста сурова, затова и не се прави повече от посочения период. През тези пет дни трябва да пиете предимно вода – над три литра на ден. Като сутрин започвате с чаша вода, в която е изцеден лимонов сок.

По няколко капки от него слагайте във водата си и през останалото време на денонощието. А това, с което ще се храните, може да бъде по ваш избор. Но избирате само между зеленчуци и плодове, нищо друго.

В течение на пет дни консумирате или само плодове, или само зеленчуци. В тях не се включват грозде, смокини, банани, картофи, царевица. Позволено е всичко останало, а количеството е неограничено. Все пак се яде единствено това.

Изключение правят няколко сурови бадемови или орехови ядки, които може да изядете като следобедна закуска. Не посягайте към нищо друго, а на шестия ден започнете захранване с леки супи, малко риба и кисело мляко.

Захранването продължава също толкова дни, колкото и самата диета. А след това се опитайте да се придържате към полезните храни, както и към малките по размер порции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар