Елен Колева отменя сватбата, захваща се с бизнес

Гласувайте за статията

Животът на Елен Колева пое в неочаквана посока.

Актрисата Елен Колева си е наумила да става бизнес дама. Звездата от „Шивачки“ се загърбила кариерата си в киното и театъра в името на печалбата. Освен това, любовта също е на заден план, за изненада на мнозина.

Това не значи, че брюнетката е отново сама! Дори напротив – с любимия й Марсел са подхванали общо начинание, което да спонсорира семейният им живот. В случая парите са от него, а идеята – от Елен Колева. Евреинът е от доста заможен род и за него не е проблем да инвестира няколко хиляди в новата приумица на любимата си.

И той, както и тя, смята, че Бог ги е събрал с определена мисия. За да видят дали общият им бизнес е тази мисия, те са отложили подготовката на сватбата си. Доскоро се говореше, че тя ще бъде това лято, но сега е отложена за неопределено време заради бизнес начинанията им. И това сякащ не е никакъв проблем за скандалната актриса.

Елен Колева пренареди приоритетите си

Елен Колева пренареди приоритетите си

Елена Колева е решила да последва примера на много други известни дами и да развърти търговия, основавайки се на името си. В нейния случай, става дума за продажбата на здравословни лакомства. Те са приготвени от плодове, а не от подсладители и захар, и са хит сред моделите и засуканите дами, пише bgdnes.bg.

Самата актриса също не спира да напомня на феновете си, че поддържа форма и се глези именно със сладките си изкушения. Засега начинанието върви повече от успешно и Елен Колева се е мотивирала да продължава да се развива в сферата на бизнеса. А това кара нейният Марсел още повече да хлътва по нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар