Доктори решават съдбата на Мартин Карбовски

Гласувайте за статията

Журналистът се е пречупил да участва във „Фермата“

Съдбата на известния журналист Мартин Карбовски е в ръцете на медиците.

Истината е, че здравето и живота му не са застрашени, но именно от лекарите зависи дали ще влезе в новия сезон на риалити формата „Фермата“.

Запознати издават, че Мартин Карбовски най-накрая се е пречупил и е на ръба дали да влезе в шоуто.
Дълго време тв водещият категорично отказваше да прекрачи прага на който и да било риалити формат. Истината е, че много се е страхувал да не се изложи.

Мартин Карбовски

Журналистът се е пречупил да участва във „Фермата“

Освен това трепери, че всичките му слабости ще излязат наяве. Незнайно защо към днешна дата журналистът си е променил мнението. Той е готов да се впусне в различно приключение – новия сезон на „Фермата“.

Мартин Карбовски се успокоява с това, че „Фермата“ е единственият формат, който не залага на низки страсти, интриги и клюки. Именно поради тази причина е преценил, че може да си позволи да участва. Освен това силно се надява участието му да вдигне рейтинга му и да избели имиджа му.

Освен него обаче тежката дума има лекарската комисия. Именно те са хората, които ще преценят дали физиката на Мартин Карбовски ще може да издържи на изпитанията, на които бива подлаган всеки един участник във формата.

Носи се мълвата, че предстоящият сезон ще е най-суровият и тежкият. Освен това продуцентите са подготвили и голяма изненада за участниците.

Неотдавна Карбовски е споделил пред познати, че е свалил десет килограма от теглото си. Въпреки това медиците имат тежката дума дали ще може да се справи с ежедневното натоварване, на което са подложени телевизионните фермери.

Те със сигурност ще вземат под внимание факта, че журналистът е с доста закръглени форми и висок холестерол. А освен това и не е в първа младост.
Медиците ще преценят дали ще му позволят да премери сили с редовите участници, които вече са избрани след доста сериозен кастинг, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар