Динко Вълев пак сгази лука Преглеждания: 3234

0
Оценете този post

Ловецът на бежанци отправя заплахи към журналистка

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол, отново сгази лука.

Очевидно Динко Вълев се е взел доста на сериозно, след като не се притеснява да отправя заплахи. Този път негова жертва е журналистката Татяна Кристи заради нейно сатирично видео.

Материалът е качен на страницата „Лютинка Бори Мрака“ в социалната мрежа Фейсбук. Кристи влиза в ролята на новата изгора на Динко Вълев, обяснявайки, че той никога не би бил жена без причина.

Динко Вълев
Ловецът на бежанци отправя заплахи към журналистка

Що се отнася до оплакванията от предишната му приятелка, то те са абсолютно неоснователни, се казва още във видеото.

Припомняме, че през април в полицейското управление в Бургас бе постъпила жалба от приятелката на Динко Вълев за това, че е бита. Сигналът е бил подадена от бургаската болница.
Отначало потърпевшата казала, че се е наранила в резултат на падане по стълбите. По-късно обаче се обадила в полицията и признала, че е била бита.

„Офнюз.бг“ припомня, че тогава Динко Вълев категорично отрече да е удрял приятелката си и дори подчерта, че не я е виждал от месеци.
Той твърдеше, че си има нова приятелка и от доста време няма никакви взаимоотношения с него.

Именно този случай е подтикнал Татяна Кристи да заснеме видеото. То е качено в социалната мрежа на 20 април. Вероятно реакцията на Динко Вълев е дошла чак сега, тъй като го е видял доста по-късно. Заплахите към журналистката са отправени на 12 юни чрез гласово съобщение във Фейсбук.

Татяна Кристи разбира се веднага публикува записа, в който Динко казва, че ако реши, ще й счерни живота.
Думите, които използва в останалата част от записа, са изключително нецензурни.
Освен това изсипва и цял куп обиди по адрес на Татяна Кристи. Дори я пита дали е луда.

В ироничен стил Татяна Кристи пита дали някоя институция ще се самосезира за станалото. Журналистката посочва, че взима пуканките и ще гледа какво ще стане, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.