Принц Албер издаде Меган и Хари за сватбата: Честито на херцозите на Съсекс!

Гласувайте за статията

Принц Албер издаде Меган и Хари за сватбата, публично ги подкрепи

Обществената подкрепа от принц Албер за Меган и Хари, значи само едно — ще има сватба. Князът на Монако шокира мнозина с признанието, че подкрепя кралската фамилия и сродяването им с обикновено момиче, като Меган Маркъл.

„Останете спокойни и продължете само напред. Присъединяването към всяко кралско семейство е трудно, но щом се обичате, нещата ще се подредят“.

Това заяви Албер на Хари и Меган, обявявайки се в тяхна подкрепа публично.

Принцът е дал много полезни съвети на младата двойка. Самият той се ожени за обикновено момиче и то при доста скандални обстоятелства — нито една от сестрите му не харесваше Шарлийн и те доста й вгорчаваха живота в първите години от брака им.

„Да можеш да контролираш пресата и да свикнеш с дворцовия протокол е доста трудна задача“, споделя още Албер. Самият той не крие, че Шарлийн трудно се е адаптирала към кралския протокол и публичността на кралското семейство.

„Меган обаче ми изглежда по-подготвена от моята съпруга. Тя поне е актриса й ще бъде по-лесно да играе ролята на кралска особа. Единственото, което мога да посъветвам двамата е — продължавайте напред и запазете спокойствие“, додава още той.

Иначе, вече стана ясно, че Хари и Меган имат сериозна връзка и то повече от година. Тя го придружи на поло мач през май, на сватбата на Пипа Мидълтън, а освен това се е срещнала с част от кралската фамилия, включително кралицата. Придворни издават, че сватбата вероятно ще е догодина, за да е част от календара на кралските събития. Освен това, вече е определено, че херцогство Съсекс ще бъде предоставено на младоженците. Двамата ще се венчаят в Англия, а Меган ще трябва да приеме титлата „Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс“. Чака се само официално обявяване на годежа и одобрение от кралицата.

Принц Алберт  издаде Хари и Меган за сватбата

Принц Алберт издаде Хари и Меган за сватбата

Което май вече е дадено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар