Галена направи неочаквани разкрития за Фики и Галин!

Гласувайте за статията

Галена е готова отново да става майка, този път на момиче!

Галена призна, че е приела да стане кума на колегата си Фики. Изпълнителката на „The boss“ винаги е казвала, че тя е запознала Фики с неговата годеница Гюлджан.

Галена

Галена призна истината за Фики и за бъдещото си бебе

Припомняме, че заварката стана на едно участие на Галена и Фики в Белгия. На което присъствала и бъдещата съпруга на младия поп фолк изпълнител.

Галена призна и за още нещо. Младата избраница на Фики минала първо през нея, преди да бъде одобрена за гадже на сина на Тони Стораро.

Галена отрече пред елитното списание, че е била любовница на Фики. Иначе нямало как Галин да й разреши да стане кума на бъдещото семейство, отсече топ певицата.

Чалга примата обаче призна, че вафления бос искал да си имат и трето дете и то вече да е момиче. Това той й го обещал лично, ако изпълнителката се навие да роди трето.

Припомняме, че хитовата изпълнителка роди втори син на бизнесмена през зимата. Техният първороден наследник Стефчо ревнувал в началото.

Но сега вече искал да имат в дома си още две момчета-близначета. Дори й се извинил, че е изревнувал в началото, след като взели Александър от родилния дом.

„Деца лесно се правят, но е нужно внимание и грижи към тях, а не само да се създават. Но всяко нещо с времето си. ще видим в бъдеще дали ще имаме още едно дете”, допълни Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар