Мегз явно се измори да чете и слуша глупостите на хейтърите!

Безспорно Мегз е една от най-коментираните светски персони. Месеци наред топ дизайнерката е обстрелвана с нецензурни коментари в социалната мрежа. [caption id="attachment_523372" align="aligncenter" width="260"]Мегз Мегз срази хейтърите[/caption] Миглена Каканашева, позната като Мегз, почти се разплака от това скандално видео. Доскоро миньончето не бе взело никакви мерки срещу различните писания срещу нея и бранда й. Но снощи тя промени тактиката в социалните мрежи. Мегз направи нещо недопустимо-забрани на потребителите на сайта й да си изказват мнението. Нещо повече, тя заплаши, че въвежда правила.

И всеки, който не ги спазва, просто ще бъде блокиран и няма да има достъп до нищо, което тя и екипа й показват. Тя заплаши, че те ще бъдат блокирани на всичките й профили, които са с над триста хиляди последователи.

Но все пак стана ясно, че освен че е силно мразена, Мегз е и обичана. И мнозина не само приеха условията й, но я поздравиха за смелостта с хиляди лайкове и поздравителни коментари. Ето част от поста й: "Мили момичета, ето няколко правила, които трябва да спазвате в тази страница защото в противен случай коментарите ви ще бъдат изтрити, а вие ще бъдете блокирани: 1. Всички разбрахме, че много от вас смятат, че всичките ми продукти са от Китай. Колкото и Американски марки да ви вкарам. И на етикетите го виждате - USA и пак си повтаряте едно и също. Убедих се 200 пъти. Може да поръчате откъдето пожелаете. Да чакате месец. Може да поръчате продукт, да дойде дефектен или неподходящ размер. И да не може да замените. Или пък да не дойде нищо. Може да направите каквото искате от тези неща само и само, за да не купите от нас. Но не може на тази страница да пишете за тези неща или да подстрекавате други момичета да не пазаруват от нас. Забранено е и ще бъдете блокирани ако го направите. Другите правила на Мегз гласят, че никой не може да рекламира други марки или да слагат линкове на други сайтова. Освен това им забранява да коментират други цени, които не са посочени в сайта й. Забранява на потребителите да призовават други момичета да пазаруват от тях. „Мен може да ме критикувате и обиждате колкото искате, няма да ви изтривам. Но по никакъв повод не може да обиждате продуктите ни. Или да им слагате груби и вулгарни етикети”, гласят още от етикетите на Мегз.