Венета Харизанова гореща на плажа: Разни женици питали как съм! Ами ето ме, как ви се струвам?!

Гласувайте за статията

Венета Харизанова показа убийствено тяло на плажа!

Родната топ моделка Венета Харизанова събра очите на всички с последните си снимки. Както се вижда, те са от плажа, където красавицата събира тен и се радва на лятото и на живота.

Венета Харизанова

Венета Харизанова разказа играта на злобните женици

Повече от очевидно е, че Венета Харизанова изглежда убийствено секси и вече прилича досущ на най-скъпите модели в света. Казваме вече, защото доскоро медиите пишеха, че се е стопила и едва ли не е развила анорексия.

Това, разбира се, не е вярно. Просто Венета Харизанова прекара лош период в живота си, в който лекари й бяха поставили грешна диагноза. Хубавицата доста си изпати и едва ли някога ще забрави това ходене по мъките.

За сметка на това обаче сега е много по-опитна, мъдра и готова да се радва на живота от преди. А на злобарките и завистниците, които денонощно я одумват по таблоидите, Харизанова подготви изненада.

Всъщност нейните снимки по бански са подарък именно за хейтърите, които са предимно завистливи женички. Към тях Венета се обърна с думите, които сега ви предаваме точно.

„Разни женици, тежко непознати , питали всяка седмица, как е Венета? Какво прави?!?! Еми, ей ме на! Поздрави и целувки ви пращам! Да сте живи и здрави“, написа им Венета Харизанова и дори им изпрати въздушни целувки.

Дали въпросните са успели да заспят от яд и злоба, това не знаем, а и не е наш проблем. Ние се радваме на Венета и на това, че отново е възвърнала вярата, силата и типичното си чувство за хумор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар