Любо Нейков подава ръка на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Враждата между Любо Нейков и Слави Трифонов отдавна е в миналото.

Комикът Любо Нейков е с толкова голямо сърце, че е готов да помогне на всеки, дори на доскорошния си враг Слави Трифонов. Двамата дълги години се водеха в тиха война. Тя изглежда е затихнала така, както и избухна. А, според близките на шефа на „Комиците“, никога не е имало неразбирателство между двамата шоумени.

Любо Нейков е напуснал екипа на „Шоуто на Слави“ напълно цивилизовано. Дори преди това е довел на Трифонов Краси Радков, за да запълни липсата в актьорския състав. И решението му се оказа повече от печелившо за предаването.

Така бившите работодател и подчинен остават в добри отношения и до днес, просто не се чуват и виждат често. Но знаят, че винаги могат да разчитат един на друг. След като Дългия си счупи крака преди години, Любо Нейков го потърсил да се поинтересува как е. Също така категорично заявил, че винаги би му помогнал с каквото може.

Враждата между Слави и Любо Нейков е измислица

Враждата между Слави и Любо Нейков е измислица

„Ако трябва, ще го спасявам“, заявил комикът. И до днес държи на думата си и на мъжкото им приятелство. Вероятно верността и подкрепата, които могат да се очакват от продуцента на „Откраднат живот“ се дължат и на трудностите, през които той премина в личен план за няколко години, пише bgdnes.bg.

Първо със съпругата ми Гинка изгубиха дете. Няколко години след това почина и брата на Любов Нейков Цецо. Той му бе най-голямата опора. След тези два тежки удара от съдбата, актьорът впрегна всичките си сили, за да осигури възможно най-доброто за родителите си. те са категорични, че благодарение на сина си живеят втори живот!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар