Ани Цолова сътвори невиждано шоу в ефир (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тв водещата вирна дупе

Водещата на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова, сътвори невиждано шоу в ефир.

Тази сутрин навръх именния си ден Ани Цолова се превърна в тенисистка и започна да прави забивки на мини маса.
Това занятие бе продиктувано от факта, че гост в „Здравей, България“ бе европейската шампионка по тенис на маса Мария Йовкова.

След като Ани Цолова зададе няколко въпроса на гостенката си, реши да забие няколко топки. За тази цел тя покани гостенката си на мини маса за тенис, която бе донесена именно заради тази цел в студиото.

Ани Цолова

Тв водещата вирна дупе

Тв водещата и Мария Йовкова запретнаха ръкави, хванаха хилките и стартираха играта. Именничката успя да привлече погледите на зрителите като вирна задните си части назад, за да замахва по-лесно към топката.

Въпреки това не може да се каже, че Ани Цолова показа завидни умения по тенис. Вероятно не й бе никак лесно да играе тенис с дългата черна пола, която бе впита по ханша й.
Тв водещата изпускаше топчето доста често и дори й се налагаше да тича до другия край на студиото, за да го вземе.

Всъщност не може да се каже, че съперничката й удряше доста силно топчето, но въпреки това тв водещата често губеше контрол.
Повече от очевидно бе обаче, че Ани Цолова се забавлява истински в играта.

Това бе и начин за леко разпускане на работното място. Освен това не трябва да пренебрегваме и факта, че от известно време насам Ани води сама сутрешния блок. Екранният й партньор Виктор Николаев разпуска в Гърция. За щастие той и семейството му не бяха засегнати от циклона „Медуза“.

Това, което прави впечатление на зрителите е, че напоследък Ани Цолова изобщо не си поплюва. Преди броени дни тя показа баджаци и дори успя да озадачи хората пред екрана дали изобщо има бельо.
В същото време срещу нея бе седнала Нана Гладуиш, която отскоро отново е изправена пред нелека битка с рака, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар