Калин Терзийски категорично отказа поркането, като нов е!

Калин Терзийски решил да стане чисто нов човек. Калин Терзийски изчезна от хайлайф пространството скоро след като излезе от „Фермата”. [caption id="attachment_523301" align="aligncenter" width="261"]Калин Терзийски Калин Терзийски без алкохол от месеци[/caption] Припомняме, че в шоуто по Би Ти Ви скандалният писател бе изваден полумъртъв, на системи. Защото се бе отказал временно от чашката, но не успя да устои на вредния си навик. Наскоро Калин Терзийски отново изплува. И съобщи в социалната мрежа, че изчезнал защото „едва не починал”. Причината отново се оказа злоупотребата с алкохол. Преди повече от месец той се разболял от тежката болест панкреатит и това състояние било все едно, че получава инфаркт. „Беше ужасно и изпитах нечовешки болки. Тогава пиех малко, по една бутилка бяло вино дневно. Но почти не се хранех. И много скоро след това започнах да повръщам. Стана ясно, че съм получил тежко усложнение. Жена ми настоя да се прегледам. Откриха ми тази болест. Бах на системи, едва не починах”, разкрива мъките си скандалният писател. След като лежал на системи, решил веднъж завинаги да скъса с алкохола. Още повече, че черния му дроб също бил в много тежко състояние. Терзийски е сигурен, че не смъртта го изплашила, а да лежи като труп в болничното легло. И затова решил повече да не порка. Той вече се помирил и с новата си стара жена Ивана.

„Още във „Фермата” имах намерение да се помиря с Ивана. С нея живеем отдавна, преживели сме какво ли не. Тя ме търпи такъв, какъвто съм.

Разделяли сме се много пъти, най-вече заради мен. Защото правя това, което искам. Повече не искам да наранявам никого. Щастлив съм с Ивана”, каза още писателя. Припомняме, че той заряза лекарката заради залитането си по-младата красавица Елен Колева. Той и палавата актриса изживяха бурен, но кратък роман. Тя го напусна заради това, че той не спираше да пие. Двамата отново се засякоха в шоуто на Иван и Андрей „Фермата”. Там почти не си говореха. Само че Калин Терзийски вече е решил да се примири и с нея. „Писах й, изпращах й есемеси. Сега сме си простили и двамата. Нямам лоши чувства един към друг. Вече мога да я виждам без проблем, както във „Фермата”, завършва с писанията си писателя.