Красавец ли: Деян Донков замяза на мръсен клошар!

Деян Донков се занемари тотално открай време
0
Оценете този post

Деян Донков събира все повече негативи и има защо!

Деян Донков няма нищо общо с образа си на секссимвол преди години. От готиният мачо не е останала и следа. Той все повече се прилича на запуснал се клошар.

Деян Донков
Деян Донков се занемари тотално открай време

Причината е прекаляването с алкохола. Макар да се говори, че Деян Донков е станал съвсем нов човек след като му се роди втория син Христо, истината е съвсем друга.

Секс символът се е превърнал в квартален алкохолик. Той ходи мръсен, раздърпан. Под очите си има увиснали торбички, дълбоки бръчки, а косата му е мръсна и неподдържана.

От апетитното парче не е останали спомен. Външният вид на актьора буди по-скоро погнуса и отвращение. През последните три години Деян Донков е станал неузнаваем.

Но към лошо, понеже на визия изглежда с десетина години по-стар от преди. Причината е алкохола. Според близки до звездното семейство актьора порка още от сутринта.

Не спира да се налива с водка. А вместо с вода, в горещините не се притеснява да пресушава бутилки с бира.

„Деян се превърна в изнурен и грохнал алкохолик. По нищо не прилича на онова свежо момче, което бе доскоро. Пиенето ще съсипе. Нищо не го спира. Нито деца, нита съпруга.

Не се отказа от навика си да вдига чашката. Това вече го превръща в развалина”, коментират и неговите приятели.

Заради редовното пиене Деян Донков е отслабнал драстично. Дрехите му изглеждат като на закачалка. Все едно са с два-три номера по-големи.

В театралните среди също не одобряват вредния му навик. Все по-често закъснявал за репетиции и колегите и режисьорите роптаели срещу него.

Актьорът пушил и като комин. С това създавал проблеми на Радина Кърджилова и бебето им. Тя често му правела забележка да излиза да пуши на балкона, но той не искал да я слуша.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.