Шок: Удивителната Асдис Ран се превърна в лелка с увиснали меса, сланини и балкони като медузи!

Гласувайте за статията

Красавицата Асдис Ран вече не е това, което беше, замяза на лелка!

Изкушението от Исландия Асдис Ран, в която бяха влюбени поколения мъже, днес не прилича на себе си. Русокосата изкусителка се е върнала у нас, за да се разнообрази и да се види с дружките си. Може би това обаче беше огромна грешка.

Асдис Ран

Асдис Ран изплаши столичани, не можаха да я познаят като се върна у нас

Ако си беше останала в родината, сега нямаше да бере този срам. Който се дължи на визията й – тотално повехнала, при това за кратко време.

Папараци от вестник „Таблоид“ видяха Асдис Ран случайно на улицата и изпаднаха в шок. Както и болшинството от минувачите, които успяха да я разпознаят.

Доскорошната ледена кралица, чиято красота беше безспорна, сега прилича на лелка. При това отрудена лелка от село. Фигурата й е видимо по-пълна като под тесните дрешки ясно личали увиснали меса и сланинки.

А стриите по тялото й били навсякъде. Краката, ръцете всичко било покрито с дълги и доста широки стрии. Резултат от непрестанното отслабване и надебеляване на Асдис Ран.

Няма да крием, че и животът, който водеше някогашната хубавица, си е казал думата. Тя постоянно беше по нощни партита, приеми и срещи с различни личности от хайлайфа. Нощните походи обаче не се отразяват добре върху визията на нито един човек.

„Шашнахме се. Асдис не е Асдис. Цялата е в сланини и стрии, а от бюста й не е останало нищо. Увиснал е и прилича на някаква разплута медуза“, шушукат очевидци на картинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар