Енджи Касабие станала жертва на бг измамници (Вижте кой я спасил от фалит) Преглеждания: 5999

0
4/5 - (1 vote)

Енджи Касабие била измамена от бг студенти, Стефан Данаилов я спасил от глад

Ливанката Енджи Касабие цял живот ще е благодарна на Ламбо. Български студенти я ограбили и прибрали парите, които баща й отпуснал да стартира бизнеса си у нас.

Диетоложката на звездите изживява труден период педи да се превърне в известна бизнес дама. Родента в Ливан Касабие наивно се доверила на български бъдещи висшисти, които наела да й помагат в прохождащия бизнес.

И както често се случва попаднала на измамници, които отмъкнали началния й капитал до шушка. Тя трудно преживява загубата и изпада на ръба на мизиерията. Когато родителят й научил какво се е случило отказал да й помогне отново въпреки, че била любимото му глезено дете, предават от електронното издание retro.bg.

Той инвестирал в нея за да пробие в бизнеса с диетологията, но бил разочарован. По това време Енджи преподавала на студенти в Медицинския институт, който била завършила. Повече от две години едва свързвала двата края. Харчела само по два лева на ден. За да се спаси от мизерията си намерила втора работа като помощник в аптека през нощта. Едва успявала да отдели 250 лева наем за една стаичка, в която да се подслони.

Но за щастие съдбата е благосклонна към ливанската лекарка. Тя съвсем случайно се среща с иконата на бг киното Стефан Данаилов, който имал проблеми с теглото.Тя му помогнала да отслабне с цели 30 килограма. Което я прави известна и името й е появява на първите страници на вестниците.

Благодарение на Ламбо късмеът й проработва. Нейните хранителни режими стават хт сред бг ВИП-овете. За нея научават и холивудските звезди  като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро като и краски особи от арабския свят.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.