Мерилин Монро преди да стане звезда (Вижте непоказвана фотосесия)

Гласувайте за статията

Мерилин Монро прави фотосеся преди да стане кино икона, снимките така й не виждат бял свят

Мерилин Монро прави фотосесия едва навършила 24 години. По това време никой не е чувал за нея. Името й е буквално неизвестно. Фотоесията й никога не се появява на бял свят.

През онази далечна 1950 година фотографът Ед Кларк снима бъдещата холивудска звезда на разходка в гората. Той прави снимките за списание Life, което е известно с предпочитанията си към фотожурналистиката.

Мерилин Монро е препоръчана на Кларк от голямата американска филмова компания 20th Century Fox. Те я предлагат на фотографа като модел с уговорката, че тя е нова много надеждна млада актриса. Която има всички данни  да се превърне в голяма звезда.

От списанието обаче не оценяват снимките и качествата на предложения им модел. Техните аргументи да не публикуват снимките са, че Монро не е достатъчно интересна, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Самия Кларк разказва, че пратил в изданието няколко свои ленти в Ню Йорк. Но получил отказ. От Life отрязали категорично фотосесията : „Коя е по дяволите Мерилин  Монро?”

Едва ли някой е предполагал, че актрисата ще стане световен секссимвол на петдесетте години на двадесети  век. И ще се превърне в легенда, животът на която е пълен с мистерии и тайнственост и вълнува хората от различни поколения години наред.

Вижте непоказваната до сега фотосесия на кино иконата Мерилин Монро в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар