Червения депутат Красимир Янков е съпруг-мечта (Вижте красивата му половинка и децата)

Гласувайте за статията

Красимир Янков е мъж за пример, депутатът има хубава жена и три деца

Красимир Янков, който е депутат от левицата е смятан от женското съсловие в парламента за секссимвол. Но сърцето му е заето от красива като манекенка брюнетка. Която вече му е родила три деца.

Янков не е от мъжете, които пазят половинките си в сянка. Той не пропуска случай да се похвали с хубавата си съпруга. Като я води на повечето форуми организирани от БСП. Колегите му се шегуват, че вече е изпълнил задачата си за прираста на населението. Защото има трима наследници – две момчета и едно момиче.

Щерката била най-малкото дете. И нали е момиченце и изтърсак  баща й най-много я глезел. Въпреки, че често го нямало заради работата му в Народното събрание Краси два пъти в седмицата пътувал до Варна. Където семейството му е свило гнездо, предават от електронното издание retro.bg.

Когато червения депутат се върнел в къщи започвали забавления. Обикаляли по морските курорти или пък ходели на някой филм. Янков подсигурил на многочисленото си семейство мезонет.  В който всеки имал свое пространство.

Освен, че се грижел за забавленията на наследниците си политикът ги възпитавал строго, но справедливо. Учел ги на любознателност. Особено с историята на България. Хлапетата били страшно привързани към татко си. Въпреки,че още са малки за Коледа го изненадали със специален сувенир. Подарили му кристална топка с тяхно фото. Която стояла на секцията им в дома. А в кабинета си политикът държал  много фотоси с най-любимите си хора, с които бил много горд.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар