Десислава Радева изненада президента: Не аз съм важната, а той!

Гласувайте за статията

Президентът и Първата дама Десислава Радева станаха главни действащи лица в доста интересна случка.

Десислава Радева вече не е само Първа дама и неофициален ПР на президента, но и негов личен фотограф. За разлика от предшественичката си Юлиана Плевнелиева, тя следва съпруга си плътно по петите както на официални, така и на неофициални срещи. Двамата обичат и често просто да се разхождат по улиците.

А този факт е предпоставка за създаване на необичайни ситуации. Все пак, не всеки ден се вижда първата двойка на страната да се разхожда на Витошка или на Главната в Пловдив. именно в Града под тепетата Румен Радев и Десислава Радева имаха близка среща с феновете си, които копнееха за снимка с тях. Но останаха леко изненадани и разочаровани.

Разбира се, не без задължителната охрана от НСО, президентът и Първата дама се спираха през два метра на Главната в Пловдив за снимки с малко и голямо. Оказа се, че генералът има солидна фенска маса сред децата. Групичка хлапета обградила Румен Радев и чак тогава забелязали, че са попаднали в полезрението на внушителна на брой охрана.

Десислава Радева е предприела нова тактика

Десислава Радева е предприела нова тактика

Гардовете не осуетили мераците на децата да се щракнат с върховния главнокомандващ. А Десислава Радева най-изненадващо влязла в ролята на личен фотограф на съпруга си! Тя набързо позиционирала него и децата пред обектива на телефона за снимка. Приканила и една от майките на хлапетата да позира до съпруга й.

Дамата останала изненадана, защото Десислава Радева не искала да позира за снимка, а само да запечатва моментите. Заявила, че не тя е главният герой, с което наистина смаяла присъстващите, пише pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар