Цвети Стоянова изчезна

Гласувайте за статията

Гимнастичката е изпаднала отново в тежка депресия

Гимнастичката Цвети Стоянова изчезна.

Никой не е виждал златното момиче на България от доста време насам. Запознати предполагат, че покрай навършването на година от инцидента, Цвети Стоянова е изпаднала в нова тежка депресия.

Припомняме, че Цвети Стоянова скочи от жилището си, намиращо се на шестия етаж. При фаталния скок едва не изгуби живота си.
Вече цял месец златното момиче на България се е барикадирало в дома си и не си показва носа навън. Контактите си с външни хора е свела до минимум.

Цвети Стоянова

Гимнастичката е изпаднала отново в тежка депресия

От близкото й обкръжение издават, че е изпаднала в тежка депресия покрай спомените за фаталния скок от балкона на дома й.
Цвети Стоянова не може да понесе противоречивите мнения около случая.

След като се посъвзе и отново си стъпи на краката, гимнастичката предизвика нови коментари по неин адрес заради поведението й.
Шампионката по художествена гимнастика отнесе редица критики по отношение на новия й външен вид. Мнозина я оприличиха като фолкаджийка.

Други пък не одобриха разюзданото й поведение из нощните столични заведения. Цвети се опита да обясни, че от години не е имала такава възможност заради усилените тренировки, но оправданията й останаха като глас в пустиня.

След като за пореден път изпаднала в депресия, Цвети сложила край на екскурзиите из Чужбина и разходките из нощните заведения.
Тя не излиза навън дори и с приятеля си Александър Любенов.
Категорично отхвърля поканите на бившите си съотборнички и дори не си вдига телефона.

Бабата на гимнастичката, която единствена е наясно с мотива й за полета от шестия етаж, отново е изправена на нокти.
Възрастната жена споделила пред приятелки, че по време на възстановителния процес с Цвети работили десетки психолози. За съжаление обаче подобрението било само временно.

Напоследък Цвети Стоянова е изгубила не само желанието си за социален живот, а и това за свой бизнес.
Припомняме, че преди време тя даде заявка, че ще се занимава с мода и в частност щеше да предложи ново поколение дънки, декорирани с камъни уникати, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цвети Стоянова изчезна”

  1. 777

    юли 23. 2017

    Може да си слага нови цици!

Добавете коментар