Бившата на Румен Радев във война с Десислава Радева

Гласувайте за статията

Бившата съпруга на Румен Радев във война с Десислава Радева

Бившата съпруга на Румен Радев – Гинка Кесякова избухна. Първата съпруга на държавния глава не се сдържа и скочи на Десислава Радева.

Първоначално се твърдеше, че в раздялата на Румен Радев с Гинка няма никаква драма и двамата са в прекрасни отношения. Дори в медиите беше разпространен слуха, че красивата банкера е поставила ново начало в живота си и дори има мъж до нея.

Но истината за отношенията й с Румен Радев и неговата настояща съпруга излезе наяве. След постъпката на бившата първа дама стана ясно какво се случва между тримата. Както вече стана ясно Гинка Кесякова е подала жалба в СЕМ. Повод за оплакването й е фактът, че Румен Радев и Антон Хекимян обсъждаха в ефир непълнолетния й син.

Възмутената майка е подала жалба в желанието си да защити децата си от публичността и желанието на определени хора да си изградят имидж в обществото.

ПИК научи, че зад всичко това стои Десислава Радева, която се опитва да изчисти скандалния имидж на връзката й с президента. Първата дама иска да представи отношенията си с Гинка Кесякова в стил досущ като арабска приказка – двете съпруги на мъжа са в перфектни отношения.

Вероятно търпението на банкерката се е изчерпало и след поредната изцепка на генерал Деси. Преди няколко дни президентшата се появи на театрално представление с участието на дъщерята на Румен Радев.

Появата й е била напълно неочаквана за Гинка. Наложило се тя да стои през няколко места от настоящата половинка на държавния глава.

Но въпреки това случилото се беше представено в медиите като нещо нормално. Дори се появи информация, че Гинка Кесякова и Десислава Радева са били една до друга в театралната зала, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар