Джино Бианкалана скъса джоба, моли се на продуцентите на Вип Брадър!

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана съвсем го закъса откъм финанси!

Джино Бианкалана съвсем го е закъсал. Миналогодишният шампион на ВИП Брадър е скъсал джоба, разкриват последните клюки.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана драпа да влезе отново в Къщата на Брадърите

Бившият годеник на поп фолк дивата Джена няма пари. И заради това се е върнал в родината си.Той кацна на родна земя миналата сутрин. С него бяха и родителите му.

Те от двадесетина години не са си идвали в България. Това още повече провокира мълвата, че бизнеса им е в миналото и за това те са потърсили убежище отново в родината си.

Джино Бианкалана бе все още с патерица. Преди година и половина брадърът се отърва на косъм от опасна катастрофа. Той караше на мотор и бе пометен на магистрала от неумела шофьорка, майка на три деца.

Тя не успяла да вземе обратния завой и почти уби Бианкалана. Само бързата намеса на лекарите отърваха Джино от лапите на смъртта.

Мачото призна, че заради катастрофата е претърпял над четиринадесет операции. Защото бе доста потрошен след инцидента. Сега в България той ще продължи отново с възстановителните процедури.

За целта Джино ще замине в Поморие, за да се лекува с кални бани в крайморския град.

Бианкалана призна, че лечението в САЩ му е струвало много скъпо. Само за ден болничен престой той и семейството му са плащали по 16 500 долара.

А има да дава на болничното заведение задължения в размер на внушителните 2 700 000 долара.

Джино имал надежда отново да го поканят в скандалджийското шоу ВИП Брадър Ол Старс. Там се надявал да вземе поне петдесет бона хонорар.

С парите Джино се надявал да позакърпи изтънелия си джоб. Стана ясно, че той няма годеница. Според слуховете той бил сгоден за полския модел Изабела Родес.

Дори се заговори че той заживя в дома й в Лас Вегас и двамата очакват дете. Нищо от това не се оказа истина. Той няма да става татко, а иска жена му да е българка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар