Бербатов пристана на йогата, заминава за Индия!

Гласувайте за статията

Бербатов се отдаде на йогата, търси си отбор!

Димитър Бербатов продължава да е безработен. Един от най-успешните ни млади футболисти повече от година и половина е без работа. По това време той риташе за ПАОК.

Бербатов

Бербатов май се е запътил към Индия и тайнството на йогата

Митко Бербатов не може да си намери отбор, за който да рита. Дори се зашушука, че Бербо може вече да завърши спортната си кариера. И дори да се впусне в битка за шефския стол във футболен отбор в родината си.

Централният нападател поддържа форма, с надеждата да порита още на терена. Той тренираше с отбора на „Берое”, защото бе обиден на ЦСКА, тъй като не го поканиха.

В социалната мрежа Бербо си пусна кадър наскоро как поддържа фигурата си с йога.

Снимката веднага възбуди духовете на феновете му. Мнозина заподозряха, че Митко Бербатов може да си стяга куфарите за Индия.

Преди известно време два от най-големите отбора в екзотичната дестинация проявиха желание да рита на техните терени. Димитър Бербатов не е приключил със спортната кариера. Поне така пишат медиите в Индия.

Екзотичната дестинация за пореден път отваря хоризонта пред голмайстор за всички времена в националния отбор на България.

Според индийския печат Бербо е бил поканен от два водещи тимове в страната. Националът го искат Делхи Дайнамос и Атлетико (Калкута).

Агентът му Емил Данчев твърди, че тази възможност не е изключена. Но преди това Митко Бербатов трябва да види всички оферти, които са му отправили от Стария континент.

Първенството в Индия стартира през септември. Затова Митко Бербатов има достатъчно още време, за да реши дали да стане част от индийския тим.

На есен ще видим дали българският нападател ще се съгласи на трансфера или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар