Министър Екатерина Захариева за малко да остане вдовица

Гласувайте за статията

Странна болест повалила за раз време съпругът й в Хималаите

Министърът на външните работи Екатерина Захариева, която е щастливо омъжена, едва не остана вдовица.

Съпругът й Ангел, който е архитект, бил повален от нечувана по нашите географски ширини болест. Тежкото заболяване го сринало мигновено.

Нещастието застигнало външния ни министър Екатерина Захариева и съпруга й Ангел на хиляди километри от родината. Двойката се намирали в подножието на Хималаите. Те отишли там, тъй като искали да се отдадат на общата си страст – катеренето и да се запознаят с местната култура.

Екатерина Захариева

Странна болест повалила за раз време съпругът й в Хималаите

Малко след пристигането им в Ришикеш, съпругът на министър Екатерина Захариева, се почувствал зле. Няколко часа преди това архитектът нямал никакви индикации на болен и изнемощял човек.

За разлика от мнозина обаче, Екатерина Захариева съумяла да запази самообладание.
Уплашила се обаче истински, когато Ангел започнал да вдига рязко температура и да халюцинира.

Местните жители им се притекли на помощ и обяснили на Екатерина Захариева, че половинката й е повален от рядка амебна зараза. Той се запазил от храната, която консумирал, а инфекцията се настанила удобно в дебелото му черво.

Като печени туристи министърката и съпругът й носили със себе си цяла торба лекарства за всякакви критични ситуации. С надеждата да се спаси от коварната болест, архитектът опитал почти от всички медикаменти, но за съжаление нито един от тях не му бил от полза.

В този момент Екатерина Захариева се сринала психически. Въпреки това обаче тя организирала спешното им прибиране в България. Междувременно успяла да направи спешна връзка с български лекари, които да консултират съпруга й дистанционно.

През това време двойката получила предложение от местните да дадат на Ангел билкови хапчета родно производство. Благодарение на билковите илачи, той отново дошъл на себе си. Оттогава външният ни министър е убедена, че хималайската медицина е невероятна.

От тази случка насам в семейството й се лекуват само с такива продукти, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар