Честито: Айкут предложи брак на Мика Стоичкова в Истанбул! (пръстенът е уникален – виж тук)

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова получи най-прекрасния подарък за рождения си ден!

Щерката на Христо Стоичков – Мика Стоичкова получи невероятна изненада. И то за рождения си ден. Както знаем, тя и половинката й Айкут пристигнаха преди дни в България, заедно с малката си дъщеричка Миа.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова едва не припадна от изненада – Айкут я поиска за жена с пръстен, подарен на Босфора

След обиколка по родното Черноморие те заминаха за любимия на Мика Стоичкова Истанбул. Тя често е признавала, че този град я е пленил още от първото посещение там. Е, сега вече има двоен повод да го обича.

Защото Айкут Рамадан падна на колене пред нея именно там. И поиска ръката й. А пръстенът, който й подари, е повече от уникален – с огромен диамант. Самата Мика не се сдържа и моментално го показа в мрежата.

„Айкут ми предложи и аз казах да“, похвали се Мика Стоичкова като благодари на любимия и призна, че това е било най-голямото щастие и сбъдната мечта за рождения ден.

Припомняме, че двамата вече веднъж сключиха брак в Маями – още преди да се роди малката Миа. Този път обаче сватбата ще бъде истинска – такава, каквато подобава на кралица. Очаква се огромно и пищно тържество, а и най-после ще можем да видим Мика в булчинска рокля.

Тепърва ще се разбере за кога е определена венчавката и дали пък двамата няма да изберат да я направят у нас. Досущ като по-малката щерка на Камата – Христина.

Макар че сватбата на Христина не се размина без инциденти с нахални репортери. Върху които темпераментният Христо Стоичков се нахвърли бесен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар