Кофти случка провали ваканцията на Деси Цонева

Гласувайте за статията

Тв водещата се върна от почивка потрошена

Наследницата на Димитър Цонев – Деси Цонева може спокойно да каже, че напоследък не й върви в нито едно отношение.

След като връзката й с Георги Джамов се срина с гръм и трясък, тя претърпя ново нещастие – кофти случка провали ваканцията й.
По всичко личи, че на Деси цонева ще й се наложи да сложи край на носенето на високи обувки поне за известно време.

Запознати издават, че Деси Цонева се е натрошила много лошо.
По време на дългата си почивка в Гърция, тя е счупила глезена си. Припомняме, че Деси Цонева замина за две седмици за южната ни съседка в компанията на сина си.

Деси Цонева

Тв водещата се върна от почивка потрошена

Вместо да избяга от проблемите и да се зареди с нови сили обаче, тя претърпя инцидент.
Точно деня преди тръгването, Деси Цонева се контузила лошо. Сега ще й се наложи да кротува поне в продължение на няколко месеца, посочват специалистите по травматология.

Деси Цонева вече се е прибрала в дома си в София, където се възстановява. Не й остава нищо друго, освен да почива активно с подобна контузия на крака. Брюнетката дори търси специален вид бинтове, които да укрепват глезена й, пише pik.bg.

Припомняме, че в разгара на любовта й с Георги Джамов, Деси Цонева заяви категорично, че винаги е искала мъж точно като него.
Припомняме, че двамата с Георги Джамов дори бяха сгодени.

Той й предложил брак, докато били на обяд с техни приятели. Предложението далеч не било чак романтично като по филмите. Отначало си поръчали шкембе чорба и бира. По-късно се изместили в друго заведение в центъра на София, където Джамов паднал на колене и я попитал дали иска да стане негова съпруга.

Деси разбира се не го мъчила дълго време с отговора, а веднага казала „да“. За съжаление обаче краят на хубавата им розова приказка настъпи доста бързо, пише „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар