Излезе цялата истина за отношенията на Гала и Стефан

Гласувайте за статията

Двойката категорично отказва да узакони отношенията си

На бял свят излезе цялата истина за отношенията на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала и нейният любим – Стефан.

Гала призна, че макар със Стефан да са вече от 11 години заедно, тя все още е лудо влюбена в него.
Двойката категорично отказва на подканите да регламентира отношенията си с подпис. Истината е, че и двамата вече имат по един провален брак зад гърба си. Те си дават ясно сметка, че сватбата не е в състояние да промени ангажиментите и грижата им един към друг.

Гала признава, че не обича Стефан повече от дъщеря си Мари, но повече от себе си – със сигурност.
Тя разкрива, че не минава ден, в който да не получи мил СМС преди началото на ефира от любимия й Стефан.

Гала

Двойката категорично отказва да узакони отношенията си

Този жест сам по себе си е достатъчен, за да разбере, че той наистина е лудо влюбен в нея. Само един влюбен мъж е способен на подобни неща. Споделя, че е романтичен, но не винаги. Романтичните му настроения обаче винаги успяват да я изненадат.

Връзката им започва, след като Стефан пуска погрешен СМС на Гала. По онова време тя била на вечеря с бившия си съпруг – бизнесмена Константин Будев и Кремена и Маги Халваджиян.
Именно Кремена се набъркала в неловката ситуация и се превърнала в тяхна сватовница. Тя я подканила да отговори по-закачливо на съобщението и така след половингодишна комуникация, двамата най-накрая се срещнали, отбелязва „Монитор“.

Гала определя като най-големия си учител в живота не кой да е друг, а дъщеря й Мари. Към днешна дата нейната гордост е студентка по журналистика и е лудо влюбена в сина на Джуджи. По всичко личи, че в най-скоро време двете ще се сродят.

Тв водещата споделя, че Мари и Константин се познават още от деца и един ден нещата помежду им просто се случили, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар