Бременната Деси Слава направи истински фурор

Гласувайте за статията

Втората рожба на Деси Слава ще се появи на бял свят през октомври

Певицата Деси Слава, която е в очакване на втората си рожба, направи истински фурор.

Въпреки бременността си Деси Слава не се спира, дори напротив. Заради наедрялото й коремче, интересът към нея е нараснал още повече. Запознати издават, че тя вади поне по 50 000 лева месечно от хонорари от участия.

Певицата не успява да смогне на всички оферти за работа. Тя обаче рядко си позволява да откаже предложение за участие като се има предвид, че в съвсем скоро време няма да има възможност да работи.

Деси Слава

Втората рожба на Деси Слава ще се появи на бял свят през октомври

Оттеглянето й от сцената за известно време е неизбежно, а това означава, че приходите й в този период няма да са толкова стабилни, отбелязва „Уикенд“.
Доколкото може да се вярва на мълвата, която се носи, втората рожба на Деси Слава ще се появи на бял свят през октомври.

Това означава, че в най-добрия случай тя ще може да работи най-много до септември. След това ще слезе от сцената за поне четири месеца, ако се съди от практиката на останалите певици.
Единственият й доход през това време ще е майчинството, а всички знаем, че парите не са кой знае какви. Дори напротив, в България майчинските са повече от мизерни

В музикалните среди се носи мълвата, че фактът, че Деси Слава скоро ще се оттегли от работа, е увеличил рязко участията й. Интересът към нея и най-вече към наедрялото й коремче се е увеличил неколкократно.

Феновете се прескачат един през друг, за да се снимат с любимата си музикална звезда, докато е бременна. Тя обаче въпреки, че всички знаят, продължава с опитите да прикрие наедрялото си коремче.

Прави впечатление, че е спряла публикацията на снимки на официалната й интернет страница.
От близкото й обкръжение пък издават, че пристяга корема си с огромни колани по време на участия, за да не й личи толкова много, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар