Лесна диета топи килограми за десет дни (виж тук)

1

Тази лесна диета дава чудни резултати по всяко време!

Представяме ви една лесна диета, с която ще успеете да се вталите и да смъкнете излишните килограми от тялото си. Тя дава отлични резултати по всяко време, като след нея трябва да започнете да се връщате към нормалното си хранене, но постепенно.

диета
Тази диета дава чудни резултати само за десетина дни

И, разбира се, да забравите за редовното ядене на тестени, сладки, мазни или други много калорични храни. Както и на употребата на газирани напитки. Те са позволени, разбира се, но нека да е максимум един или два пъти през седмицата.

И така. Що се отнася до диетата, ето каква е тя и какво е точното меню за нея, което трябва да правите поне десет дни. Сутрин след като станете от сън веднага изпийте една чаша топла вода с лимонов сок в нея.

След това изчакайте да мине около половин час поне, за да закусите. Закуската е малка купичка кисело мляко с овесени ядки, която може да овкусите с няколко стафиди, горски плодове или истински мед.

За обед си направете една голяма салата от свежи зеленчуци, към която сте си сложили и две твърдо сварени яйца. За закуска следобед изяжте един плод, който е добре да не бъде банан, грозде или смокини.

За вечеря имате отново свежа салата, подправена със зехтин, както и около 200 грама риба или пилешко филе, но без кожата. Това се яде всеки един от тези дни, в които сте на диета. А ефектът след това ще ви смае.

1 коментар
  1. Альошка Пишкальов казва

    Eто още една стрАААшна диета: Купувате от магазина 3 кг салата „Снежанка“. Ядете на корем. На третия ден, като си легнете, тъкмо да заспите, ще усетите как при вас под чаршафа се вмъква красива мацка, която ви шепне: „Аз съм Снежанка, писна ми от джуджетата, тази вечер съм твоя!!“ И следва цяла нпщ бурен секс!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.