Ирена Милянкова отсече: Не искам повече да раждам! (още подробности)

Ирена Милянкова не иска повече да ражда, време е да помисли и за себе си
0

Ирена Милянкова взе категорично решение за живота си!

Манекенката Ирена Милянкова смая половинката си Никола с твърдото решение, което взе за живота си. И то е, че повече не иска да ражда деца. Напълно нормално според нас, тъй като тя вече е щастлива майка на цели пет наследника.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова не иска повече да ражда, време е да помисли и за себе си

След раждането на петото си дете от новия любим обаче, Ирена Милянкова изпаднала в нещо като депресия, разкриха близки до обкръжението й източници.

Тя започнала да мисли, че вече е направила много за родината си и отрочетата като цяло и е време да помисли за себе си. Искала да се развива, да работи, да пътува и да се радва на живота. Затова и започнала да приема противозачатъчни, а мислила и да си постави спирала.

Припомняме, че Илена Милянкова зачева първото си дете, когато е още на 15 години. Както знаем, бащата е Росен Чолов – Чолата, с когото тя остана дълго време, въпреки че превърна живота й в ад.

Чолата бе обвинен в сводничество и беше осъден затова, че е склонявал жени да работят най-древната професия. Докато беше негова съпруга, Милянкова също беше разследвана, но успя да се оневини и да се измъкне чиста от разследването.

Тя най-после набра смелост да се опълчи на мъжа си и да му поиска развод. А Никола се яви като слънце в живота й и осмисли дните й след толкова несгоди. Все пак Ирена си е оставила една отворена вратичка и за шесто дете, но чак след 7-8 годинки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.