Антон Кутев: Войната започва!

Гласувайте за статията

През есента БСП ще внесе вот на недоверие

Народният представител Антон Кутев обяви в ефира на „България он еър“, че войната започва.

От думите на народния представител от БСП стана ясно, че през есента планират да внесат вот на недоверие. Той бе категоричен, че тогава и на обществото ще стане ясно, че настоящето правителство не работи.

Антон Кутев уточни, че вотът на недоверие не е приумица на БСП, а е в резултат на исканията на обществото.
Депутатът посочи, че основните причини за предстоящото искане на вот на недоверие са високата престъпност и тлеещият етнически проблем, който може да избухне всеки момент.

Антон Кутев

През есента БСП ще внесе вот на недоверие

Според Антон Кутев искането на вот на недоверие няма как да стане в момента, тъй като с тази конфигурация на парламента, няма как да успее. Прогнозата му обаче е, че предсрочният вот ще е най-късно през 2019 година.

Антон Кутев бе категоричен, че няма никакъв натиск срещу Марешки. Той отчете като огромна грешка фактът, че именно той е заел зам.-председателското място в Народното събрание.

Депутатът изрази надежда, че скандалът с НДК няма да застраши европредседателството ни. Веднага след това допълни, че когато стане дума за корупция, западняците са изключително чувствителни.

Според него фактът, че Деница Златева не е уволнила Боршош може наистина да е грешка. Тя обаче го е направила, за да не се забави още повече ремонта. А към днешна дата от ГЕРБ си измиват удобно ръцете с нея, допълни Кутев. Той не смята, че ще се стигне до съд за НДК и Боршош.

Не скри обаче, че очакванията му, са в най-скоро време да се разрази люта битка между Борисов и Радев. Той допълни, че предстои атака от страна на правителството към държавния глава.

Антон Кутев даде да се разбере, че Радев никога не се е мислил за част от БСП. Призна, че проблемът му с него е, че той не е ляв политик и няма ляво мислене, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар