Екатерина Захариева за малко да остане вдовица

Гласувайте за статията

Съпругът на Екатерина Захариева се разминал на косъм от смъртта.

От години Екатерина Захариева е щастливо омъжена за своя мъж Ангел. Двaмата имат хармонична връзка, която предпочитат да държат встрани от светлините на прожекторите. Но преди години една нелепа случка за малко да сложи край на любовната им приказка, и то трагичен!

Преди години настоящият външен министър и съпругът й заминали на далечна екскурзия чак до Хималаите. Целта им била да се запознаят с местната култура, но, за съжаление, опознали отблизо и нечувани по нашите земи болести. Точно пристигнали в свещения индуистки град Ришикеш и на Ангел рязко му прилошало без преди това да има никакви признаци за разболяване.

Екатерина Захариева се хванала за главата какво да го прави, а положението се влошавало с всяка изминала минута. Мъжът й дори започнал да халюцинира и всеки момент щял да загуби съзнание, може би и завинаги. Политикът получила помощ от местните. те й обяснили, че Ангел е покосен от коварна инфекция в дебелото черво, позната като амебна зараза.

Вирусът бил доста разпространен по тези места, но на министърката й прозвучал доста страшно. Тя започнала да го тъпче с всички лекарства, които си носели от България. За съжаление, дори след седмица подобрение в състоянието на Ангел нямало.

Екатерина Захариева не иска да си спомня за този момент от живота

Екатерина Захариева не иска да си спомня за този момент от живота

Екатерина Захариева впрегнала всичките си връзки и се консултирала от разстояние с куп медици. Започнала да организира и преждевременното им връщане в България. Спасението, обаче, дошло от местните, които й дали билкови лекарства специално за този тип зараза. Те за няколко дни изправили Ангел на крака.

А от тогава министърката разчита изцяло на хималайската медицина и само с билкови илачи лекува семейството си. Екатерина Захариева и Ангел са женени от 11 години и днес си спомнят с усмивка за неприятния инцидент в далечните земи и се надяват да не ги връхлита отново подобно чудо, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар