Лора Крумова се втали (Папарашки снимки)

Лора Крумова се втали (Папарашки снимки)
1 (20%) 1 vote

Битка на Лора Крумова с излишните килограми най-после е увенчана с успех

Усилията на Лора Крумова да отслабне най-после са увенчани с успех. Тв водещата успя да смъкне 15 килограма само за 6 месеца. Тайната на успеха й се крие в житния режим на Петър Дънов. След поредицата от неуспешни диети, блондинката най-после откри режима, който работи при нея.

Папараци на „Ретро“ щракнаха Лора Крумова в един от малкото й свободни дни. След излизане от дома си, тв водещата се запъти към възрастната двойка, очакваща я в близост до сградата, в която тя и Сотир живеят. През летните месеци синът й не посещава забавачка и Лора Крумова разчита на свои познати да се грижат за него.

По всичко личи, че малчуганът не преживява драматично раздялата с майка си, тъй като я изпраща с усмивка на лице. Тв водещата го оставя на свои близки, за да може на спокойствие да напазарува, отбелязва „Ретро“.

Но това, което най-силно прави впечатление, е новата фигура на блондинката. Лора Крумова, която доскоро само можеше да мечтае да сложи бяла пола, вече залага само на дрехи в светли тонове.

Изданието отбелязва, че тв водещата е била облечена със спортно елегантна бяла пола до коляното и тениска, подчертаваща формите й. И въпреки, че през цялото време Лора Крумова не сваля слънчевите си очила, за да не видят минувачите негримираното й лице, тя се движи с нескрито самочувствие, показвайки новата си фигура.

Доскоро в гардероба й присъстваха единствено широки дрехи в черен цвят. Но сега тв водещата залага единствено на светлите цветове.

Пред приятелките си тя се хвали, че това лято има намерение да се сдобие с тен, какъвто не е имала от ученическите си години. Тв водещата най-после ще се покаже по бански на плажа. Досега тя се срамуваше от тялото си и не си позволяваше да се къпе в морето и да събира тен на плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар