Наследникът на министър Гагаузов се шири в тузарски дом за 1,5 млн (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Синът на бившия министър Гагаузов живее като крез в дом за милиони, баща му подарил тузарски апартамент

По-малкия син на едновремешния министър Гагузов Павлин се настани в тузарско жилище. Бившия министър по регионалното развитие броил 1,5 млн за апартамент в полите на Витоша да направи подарък на чедото си.

Новия дом на Павлин Гагузов се намира в квартал „Драгалевци” и заема последните два етажа от новопостроена сграда. Цели 900 кв. м. е площта на луксозния дом. Поред слуховете мезонета  принадлежал на сливенския разбойник Йосиф Йосифов. За който от много време се мълви, че гравитира около фамилията Гагаузови и им върши по-специфични задачи. Само, че Йоско Сливенски в момента търка наровете на Софийския затвор. Тъй като при катастрофа причинена от него двама души отидоха по дяволите,предават от електронното издание retro.bg.

За новия обитател на квартал „Драгалевци” се разказват какви ли не слухове. Хората одумват бившия министър за броената от него космическата сума от над милион за апартамента. И как с лека ръка го подарил на Павлин, който пък се занимава основно със семейния бизнес. Още половин милион отишъл за обзавеждането, разказват запознати.

За Павлин Гагаузов пък мълвят, че е известен столичен плейбой. През леглото на който са минали куп фолк певици и моделки. Но светските хроникьори най-отразяваха любовната му история с фолк дивата Алисия. Преди повече от година те разтуриха връзката си. Злите езици твърдят, че пръст в това имал бившия министър Асен Гагузов. Който хич не бил доволен от авантюрата  на сина си и настоял да зареже певицата.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар