Лора Крумов се втали драстично (Снимка)

Гласувайте за статията

Лора Крумова победи килограмите, само за 6 месеца свали 15 с житната диета на Петър Дънов

Лора Крумова ще излезе победителка в неравностойната и трудна битка с наднорменото тегло. Водещата на „Комбина” за половин година е свалила 15 килограма.

Блондинката, която от години има проблеми с напълняването използвала житната диета на Петър Дънов. Спазвала я стриктно и резултатите били на лице.

Пухкавата журналистка била щракната от фотографите на електронното издание „Ретро” да се разхожда по столичните улици. Като гордо и с голямо самочувствие демонстрира новите си форми. Е, има какво все още да се желае, но резултатът е завиден, споделят свидетели, впечатлени от макар и все още апетитната водеща.

Лора се била наконтила с бяла пола с дължина над коляното и тясна къса тениска. Спортно-елегантната й дреха едва ли би я побрала преди отслабването, предават от електронното издание hotarena.net.

Известен е факта, че в продължение на пет години Крумова избягваше всякакви цветни дрехи, а белите бяха табу. Журналистката се обличаше само в тъмни и широки като торба дрехи. С които прикриваше твърде мощните си форми.

Според близки до водещата телевизионерка Лорчето нямала търпение да хукне към морето. Както всяка година тя ще почива на къмпинг „Градина” през целия следващ месец. Там нейния възлюбен Сотир има школо за сърф.

Това лято ще е паметно за отслабналата блондинка. Тя за сефте ще облече бански и ще се покаже на плажа. Няколко лета Крумова не смееше да се съблече на плажа. Стоеше с панталони и блуза сякаш не е лято, а есен. Понякога сама се смееше на себе си като сподели, че я наричали „кит”.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар