Деси Цонева се отдаде на поркане край морето!

Деси Цонева отново показа, че не й пука. Щерката на покойния Димитър Цонев е на почивка в съседна Гърция.Тя се е отдала на пълен релакс. И в момента я интересуват само белите плажове, синьото море и леденото узо. [caption id="attachment_522457" align="aligncenter" width="260"]Деси Цонева Деси Цонева катурна всички с признанието си[/caption] Водещата е там заедно със сина си Янчо Таков-трети. Синът й тази година завърши първи клас и е много доволен, че е заедно с майка си на почивка. Брюнетката се наслаждава на ледените коктейли и на чистите плажове. И изобщо не спира да се черпи, както го правеше и в Къщата на ВИП Брадър. Там водещата постоянно се наливаше и се замесваше в различни скандали. „Чудя се дали да ям или да пия? По-добре да му ударя още едно, че ми се пие” дяволито подмята Деси Цонева в социалната мрежа.

Водещата е известна като пълно перде. Тя никога не е давала данък „обществено мнение”. И е правела това, което на нея й се харесва.

„Да казва всеки каквото си иска. Важно е на мен да ми е добре. Какво ще кажат хората, това си е тяхна работа”, е веруюто на палавата журналистка. Тя вече има един брак с бащата на сина си. Според нейната версия той често й посягал и това била причината двамата да се разделят. Наскоро Деси Цонева за малко отново да мине под венчило. Тя имаше двугодишна връзка с ресторантьора Георги Джамов. Стана ясно, че той е бил гадже на леля й. Тя се запознала тогава с него и още по онова време си казала, че иска мъж като него. Двамата се запознали покрай общи приятели. Предложението за брак той й направил не толкова романтично. Просто били на бар с приятели и той изненадващо й паднал на колене, за да я моли да му стане съпруга. Деси Цонева сподели, че той й бил гръб и я подкрепил за участието й във ВИП Брадър. Тя влезе в скандалджийското шоу много скоро след като баща й почина от множество аневризми. Мнозина я осъдиха заради това нейно решение.По-късно също я осъдиха заради фриволното й поведение в Къщата на Големия брат. Сватбата между Деси Цонева и бизнесмена бе определена за това лято, край морето. Само че до брак не се стигна. Защото според думите на журналистката тя го пипнала да й изневерява с друга. Според друга версия палавницата първа му сложила рога и заради това се разделили. Но сега водещата се радва на свободата си и си почива добре в съседна Гърция.