Мадона оплюва Уитни Хюстън и Шарън Стоун!

Феновете са много разочаровани от Мадона. Защото нейно писмо отива на търг следващата седмица в Ню Йорк. В него ексцентричната певица оплюва директно две знаменитости. [caption id="attachment_522453" align="aligncenter" width="260"]Мадона Мадона този път прекали[/caption] Това са покойната вече Уитни Хюстън и Шарън Стоун. Личното писмо е адресирано до „Джей” и от началото на 90-те години. Вероятно това е актьорът Джи Енос, с когото известната като Мадж певица имаше кратка любовна афера по онова време. В писмото си Мадона излива сърцето си. И обяснява на тогавашния си любим защо не може да бъде с него. Но там стана ясно и как тя захапва ожесточено някои от най-големите холивудски знаменитости. От писмото става ясно колко много поп дивата е завиждала за успеха и кариерата на певицата Уитни Хюстън и на актрисата Шарън Стоун. „Бях изтикана в ъгъла и стоях там, защото ядосах много хора. Трябваше да стоя и да мълча. Докато други, далеч по-безинтересни личности имаха славата, за която аз се трудих упорито.

Те са безинтересни и скучни хора, но имаха това, което аз нямах. Ужасно дразнещо бе да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех.

И другата скучна личност Шарън Стоун има филмовата кариера, която аз никога няма да имам”, четем в писмото на Мадона. Не е тайна, че Мадона няма гласовите данни на певицата, която нарича безинтересна и скучна. Кариерата й се дължи на скандалния имидж, която показва през годините. Още с втория си албум 26-годишната певица започва представянето му с провокация. Тогава тя се появява на сцената облечена в сватбена рокля, показва жартиерите си и въргаля на сцената. Така тотално разбива консервативната публика. Хитът й се явява ключов в кариерата, след което стремглаво се качва нагоре по пътя на славата. Известността на Мадона продължава да се поддържа от скандални парчета. С клипът към песента й „Като молитва” през 1898 г. възмущава религиозните среди. Във видеото се появява като изкусителка на монах, дамгосан с рани като на Исус Христос. „Пепси кола” анулира договора си с нея, Ватикана забранява концерта й в Рим. Но скандалите вместо да навредят на звездната певица я правят още по-известна. Албумите и песните на певицата са скандални, провокативни и запомнящи се. Има участия и в няколко филма, дори в един биографичен. Личният й живот е типично по американски разнообразен. Има два брака и деца. През леглото й са минали доста известни мъже. За толкова години на сцената Мадона успява да е винаги модерна, актуална и най-вече себе си.Тя изгражда стила „Мадона”, който никой досега не е успял да копира.