Райна най-после откри мъжа на живота си: Влюбена е! (виж тук)

Райна най-после откри мъжа на живота си: Влюбена е! (виж тук)
2.5 (50%) 2 votes

Райна отдавна беше сама, защото не можеше да намери мъж, който да я спечели!

Пилето на поп фолка Райна е на върха на щастието си. И може би трябва да почерпи, защото отново откри онова, което й липсваше доста време. А именно истинска любов.

Райна

Райна доста дълго беше сама и чакаше да се появи наистина подходящият. Ето, че това се случи

Певицата е влюбена и то силно в мъж, който е сравнително нов в живота й, но за момента остава загадка. Райна не иска да споделя публично самоличността на половинката си, за да не се развали работата, както казват старите хора.

Това, което разбрахме е, че двамата са заедно в Швейцария и си прекарват повече от отлично, съобщава вестник „Уикенд“. Доскоро певицата пътешестваше сама или с приятелката си Велина Узунова. Но ето, че принцът вече ще й прави компания навсякъде.

Феновете й горят от нетърпение да разберат какъв е късметлията, пленил сърцето на взискателната иначе Райна. Къде са се запознали, какво я е впечатлило в него и дали в крайна сметка не мисли за нещо по-сериозно. Като годеж например.

Припомняме, че 35-годишната певица изживя една наистина страстна любов в живота си. Тя беше с колегата й Константин, но оттогава мина много, много време.

Двамата с Коцето се разделиха след куп лъжи и изневери от негова страна, както и чести скандали. В момента той е щастливо женен за своята Надя, от която има две деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар